ÕL TV | Henrik Normann: mingi aeg tagasi võttis armas sõber Madis paar-kolm korda minu unenägudest osa – rääkisime juttu, asjatasime

Anu Saagim, Video: Tatjana Iljina, 24. november 2023

Möödunud aastal ootamatult meie seast lahkunud Madis Milling oleks tähistanud 24. novembril oma 53. sünnipäeva. Pikaaegne lavapartner ja Madise hea sõber Henrik Normann ütleb, et neil oli tegelikult pensionieas plaan uuesti Maiet ja Valdurit mängida. Nüüd on lavalaudadele jõudnud hoopis Anti Reinthali lavastus „Kleit, mina ja Milling“, millega Normann mööda Eestit tiirutab. Kas see oleks ka heale sõbrale meeldinud ning kuidas suhtuvad sellesse Madise vend Tõnis, ekskaasa Piret ja poeg Markus, kes käisid etendust juba vaatamas? Kas nad kiidavad ettevõtmise heaks?Vaata intervjuud!

Madis Milling oli armastatud näitleja, Riigikogu liige ning vabatahtlik päästja. Alates 1990. aastast kuulus Madis Kaitseliitu, 2004. aastal anti talle lipniku auaste, 2011. aastal leitnandi auaste. Ta oli MTÜ Saku Priitahtlikud Pritsimehed liige ja MTÜ Tõdva Vabatahtlik Pääste liige.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?