ÕL TV „HOMMIKUSÖÖK STAARIGA“ | Hendrik Sal-Saller: ma ei oska peeglisse vaadata, kuigi peaks...
„Hommikusöök staariga“ Kadrioru restoranis Mon Repos. Saate külaline Hendrik Sal-Saller, saatejuht Anu Saagim. Restoran Mon Repos juhataja Markus Evisalu.
„Sellepärast see ongi eraelu, et see on sinu oma. Kellele see tegelikult korda läheb? Inimesi ei huvita, kuidas sul läheb. Inimesi huvitab ainult see, kui halvasti kellelgi läheb. Eriti hea, kui läheb võimalikult halvasti,“ ütleb Hendrik Sal-Saller vastuseks küsimusele, kuidas on üle 30 aasta Eesti ühe populaarseima bändi staatust nautinud Smilersi ninamees suutnud eraelus madalat profiili hoida.
Hendrik, jätkame oma luksusliku hommikusöögiga. Kadrioru ühes kõige romantilisemas restoranis Mon Repos. Soojendusvideot näeb SIIT. Linnumaksapatee rohelise õuna želees, varahommikul küpsetatud Prantsuse sai, tuunikala tartar kevadise pirniga, soolalõhe pliinid forellimarjaga. Kõik need retseptid on pärit Eesti Vabariigi aegadest, kui siin värvika ajalooga majas oli samuti samanimeline restoran. Vaata neid roogasid, justkui kunstiteosed. Kas võin sulle hilise hommikusöögi kõrvale ka veini pakkuda?
Praegu mitte. Selleks on kaks põhjust: olen autoga ja teine põhjus, et ma olen autoga. Samas võib alati ka takso võtta ja autole hiljem järele tulla…