GALERII | AASTA ISA MEELIS SIBRITS: „Just selle pärast mu isasüda laulabki, kuidas lapsed kokku hoiavad, kui toredad nad on!“

Jaanus Kulli, 13. november 2017

„Mina tähtsustaksin peres ikka rohkem ema kui isa,“ jääb tänavu aasta isa tiitliga pärjatud, kuut last, nelja tütart ja kaht poega kasvatav Meelis Sibrits talle omaselt tagasihoidlikuks. „See on ju igati loogiline, et ema asetub siin esikohale. Mis aga minusse puutub, siis olen ma tõesti oma laste üle uhke,“ märgib Meelis.

 „Olen koos abikaasa Helmiga elanud kogu elu parima äratundmise järgi ja eks me ole siis kas teadliult või alateadlikult andnud võrdselt pereväärtusi edasi ka oma lastele,“ annaks värske aasta isa pool tiitlist otsekohe abikaasale, kellega koos on üles kasvatatud ja teele saadetud Heili, Maimu, Ketrin, Erko, Magnus ja Vivien. Vaid vanem poeg Erko elab hetkel koos vanematega Ida-Virumaal Aa külas Rullumaa talus. „Kipun siin ennast kordama, aga seda ma ütlen, et ilma emata ei oleks meie lapsed nii tublideks kasvanud ja ma ei taha võtta seda au ainul endale, mitte mingil juhul,“ on Meelis siinkohal resoluutne, lisades, et selles mõttes tuli ka Eesti Naisliidu tunnustus talle täieliku üllatusena.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?