ÕL VIDEO | VIKTORIIN: Mis spordiala koolikoondises on mänginud Lenna Kuurmaa ning millistes kodumaistes populaarsetes seriaalides näidelnud Juss Haasma?

Katharina Toomemets | Video: Alar Truu, 19. detsember 2017

 „Juss helistas mulle kevadel, et tal on plaanis minna jõulutuurile ja äkki ma tahaks minna koos temaga. Mõtlesin, et see on vahva idee, miks mitte,“ räägib lauljatar Lenna Kuurmaa, kes on tänavu jõulutuuriks käed löönud Juss Haasma ning tema tütre Miiaga.

Juss räägib, et idee tuli tegelikult Aarne Valmisel, kes pole kunagi varem jõulutuuri teinud. „Vahetasime mõtteid ja meie jutust käis Lenna nimi läbi. Mõtlesime, et mida varem keegi kambas on, seda parem,“ sõnab Juss. Tütar Miia hakkas esimesi lugusid tuuriks harjutama suvel ning jätkas sügisel. „Ta on selle aja jooksul läbi teinud tubli arengu ja seda on lahe kõrvalt näha. Seda ma ei usu, et hakkan teda nüüd igale tuurile, kus võimalik, kaasa võtma, kuid see oli koht, kus nägin, et tal on võimalus areneda, saada kogemusi ja midagi õppida,“ jutustab Haasma. „Ta täidab tuuril kindlat funktsiooni ja mulle väga meeldib, et ta seal on. Tulevikku silmas pidades ei jää see meil ilmselt viimaseks tuuriks – see on alles millegi laheda algus.“

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?