Muusik Jaagup Kreem annab vanadele asjadele uue elu: kui on vaja mõtteid koondada, on puutöö tegemine selleks parim viis

Katharina Toomemets, 16. jaanuar 2018

“Ma ei saa öelda, et mul hakkavad kohe käed värisema, kui ma mingit vana ja katkist asja näen, aga selline ise oma kätega tegemine – käsi-, puu- ja metallitöö – on mulle alati meeldinud,” räägib muusik Jaagup Kreem, kelle üks hobidest on vanadest asjadest uute tegemine.

Jaagupil on lisaks bänditegemisele palju põnevaid hobisid – küll käib mees sukeldumas ja sõidab mootorrattaga ning nüüd paljastab, et vahel harrastab ta ka vanadele asjadele uue elu andmist. “Mulle on juba mõnda aega meeldinud oma kätega asju teha. Ma ei mäleta täpselt, millal mu peas see klikk ära käis, aga tõenäoliselt on palju kaasa aidanud ka Discovery kanalilt tulevad saated, näiteks “Ameerika restauraator”. Kui näed, mida kõike inimesed ise teevad, siis see annab päris palju nippe ja ideid,” ütleb ta ja lisab, et tänapäeval on igasugu ideid üsna lihtne saada, kuna videokeskkond YouTube on täis kõiksugu õpetusi. “Üldse on mingist asjast uut kraami oma kätega väga kihvt teha.”

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?