Rupsigurmee: restoranidesse on jõudnud nii pulli- ja oinamunad kui ka põrsa- ja veiseajud. Sabadest rääkimata.

Kersti Eero, 7. aprill 2018

„Prantslased on tuntud rupsisööjad, küllap nad oskavad ka aju ja harknääret nautida. Tänavatoiduna on aju levinud Ameerikas ja Tais, Aasias läheb ju kõik nahka,“ tõdeb restorani ORE peakokk Silver Saa, et see, mis tundub Eesti noorel restoranimaastikul üllatav, on mujal juba tavapäraseks saanud. „Küllap jõuame meiegi mõne aja pärast samale tasemele.“   

„Liha rolls royce'id on sise- ja välifilee, mida alati küsitakse. Tegelikult on liha väga mitmekülgne, aga see ei kajastu restorani menüüs. Samas saan sellest aru, sest inimesed on teatud asjadega harjunud ega kipu mingit naljakat jalalihast proovima. Restoranis käiakse harva ja seega tahetakse kindla peale välja minna,“ ütleb Silver.   

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?