VIDEOINTERVJUU | Evelin Ilves: mulle tundus, et olen nagu õudusunenägu, kellega mitte keegi ei julge käia – aga Siim julges

Anu Saagim, 20. aprill 2018
Hommikusöök staariga; Evelin Ilves ja Siim Rikker (Saatejuht: Anu Saagim. Operaator: Tatjana Iljina. Toimetaja: Geidi Raud. Monteerija: Alar Truu)

„Saime Siimuga tuttavaks, kui meil mõlemal oli raske aeg. Siim lahutas parasjagu abielu. Hakkasime lihtsalt niisama suhtlema ja vahel jalutama. Olime nagu saatusekaaslased. Mul oli tunne, et keegi ei julge minuga käia – olen nagu õudusunenägu, sümboliseerin midagi kohutavat. Aga Siim julges,“ meenutab Evelin Ilves, kuidas pärast lahutust president Toomas Hendrik Ilvesest tuli tema ellu praegune elukaaslane, lõõtsamängija Siim Rikker.

Evelin, kes saab täna 50aastaseks, kolis Siimuga (34) esimesse ühisesse koju möödunud aasta novembris. Oma Tallinna vanalinnas Pikal tänaval asuvas üürikorteris peavad nad ühtlasi restorani, mis kannab nime ROOG ja töötab siis, kui on klientide broneeringuid. Just siin serveerivad Evelin ja Siim hommikusööki ka Bravuuritarile, kes on saabunud eksesileedi sünnipäevaintervjuule.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?