Maasikad toovad suve söögilauale

Kersti Eero, 16. juuni 2018

Piisab vaid paarist kopsakast eestimaisest maasikast, et kõige argisemast roast saaks pilkupüüdev ninaesine. “Sellist asja polegi, mis maasikaga ei sobiks,“ kinnitab pärast pisukest mõttepausi kondiiter Merily Saare.  

See-eest parimad paarilised maasikale – kui soolastest toidudest rääkida – on tema sõnul avakaado, tomat, basiilik ning kana ja valge kala. „Maasikas võiks kuuluda grillitud kana ja kala kõrvale pakutavatesse salatitesse. Samuti on teda hea kombineerida grill- ja salatijuustudega,“ ütleb Pärnu keskuse taluturu kondiiter Merily Saare. Parmesanid ja mozzarella'd annavad salatile tugevama maitse, Atleedid ja Goudad võiksid jääda pigem võileiva peale. 

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?