GALERII | KULINAARNE TEATER: must-valge õhtusöök

Kersti Eero, 10. detsember 2015

Tallinna teeninduskooli tulevased kokad korraldasid must-valge õhtusöögi. Temaatilisele atmosfäärile ja menüüle lisas vürtsi interaktiivne toidu-show – kui tavaliselt jäävad kliendid ja kokad omavahel võõraks, siis seekord avanes külalistele harukordne võimalus olla vahetus läheduses õhtusöögi valmistajatega, kes lisaks toiduvalmistamisele road ka ise lauda kandsid.

Kontrasteks eelroogadeks pakuti suitsutatud krevetti riisiõhikul mädarõikakreemi ja krõbeda põdrasamblikuga ning kanapateed musta küüslaugu-peedipesto, põletatud kitsepiimajuustu ja balsamico-kreemiga. Must-valge pearoana serveeritud madalal temperatuuril küpsetatud kohafilee pastinaagikreemide ja redisenuudlitega "pani paika" seepiatindi-võikaste ning õhtu lõpetas jäätisega serveeritud šokolaadikook.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?