SÖÖDAV SILMAILU | Maitse hapukaid begooniaid või sinepist mungalille!

Kersti Eero, 5. juuni 2021

„Järjest populaarsemaks on muutunud panna tortide-kookide peale värskeid õisi, martsipanililled on ajalukku kadunud,“ kinnitab Luxvegi aednik Kati Soopere, et trenditeadlik garneerib ka salatit ja praadi elavate õitega. „Sageli see ka maitseb hästi, aga olulisem on siiski toitu kaunistada.“

Millised õied eestlastele kõige rohkem maitsevad, Kati öelda ei oska. „Soovitakse seda, mis on toiduajakirjadest ja sotsiaalmeediast silma jäänud. Kookide peal võib hästi palju näha sarvkannikest ja seda meilt kõige rohkem ka küsitakse. Aga kui kokad, kondiitrid ja baarmenid on ekskursioonil käies õisi maitsnud, jääb sarvkannike väga kiiresti tagaplaanile,“ tõdeb ta.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?