UMBUSALDATUD KESKERAKONDLASE NELJAS KUU HAIGENA: Ester Karuse võidab spordivõistlusi, reisib ringi ja teeb valimispropagandat!

Nils Niitra, 6. august 2021

Mõned tunnid enne 26. aprilli umbusaldamist töövõimetuslehe võtnud Valga endisel vallavanemal Ester Karusel läheb nüüdseks haigena juba neljas kuu, sestap võinuks omavalitsuste suvistel mitmevõistlustel esikoha võitnud Karuse spordisärgil näha ka Eesti Haigekassa logo. Kui tõbi järele ei anna, peab poliitiliselt aktiivne keskerakondlane olema haigekassa hüvitataval haiguspuhkusel kuni kuus kuud ehk kohalike omavalitsuste valimisteni välja ja mõne päeva ülegi.

Ehkki haige, on 28aastane Ester Karuse kohalikus elus krapsakas ja ta on ka Keskerakonna esinumber Valga vallas kohalike omavalitsuste valimistel. Karuse Facebooki seinal käib juba mõnda aega aktiivne kampaania. Lisaks valimisteks valmistumisele on Karuse suvi möödunud sportlikult: 21.–22. juulil toimunud Eesti omavalitsuste suvisel mitmevõistlusel võitis ta naiste arvestuses esikoha. Karuse näitas oma ülekaalu vigursõidus ATVdega, kuulijännis, laskmises ja nooleviskes.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?