Saksamaa põllule moodustati sadadest lammastest ja kitsedest hiiglaslik süstal, vaktsiinivastased peavad ettevõtmist irooniliseks

Toimetas Aare Kartau, 6. jaanuar 2022

Saksamaa valitsus on mures, et paljud kodanikud on seni koroonavaktsiinist keeldunud. Kahtlevate sakslaste julgustamiseks korraldati esmaspäeval omapärane aktsioon, milles osalesid ligi 700 lammast ja kitse, kes moodustasid Hamburgi lähistel asuvale põllule umbes saja meetri pikkuse süstlakujundi. Vaktsiinivastastele on ettevõtmine pakkunud seevastu palju nalja – peavad ju osad neist kõiki vaktsineerituid lambakarjaks.

Enne kui sadadest lammastest ja kitsedest moodustus süstalt meenutav kujund, veetis Hamburgi karjus Wiebke Schmidt-Kochan mitu päeva loomadega harjutades, teatab AP. Mees märkis, et lõpuks läks kõik siiski libedalt – ta laotas põllule leivatükke, mis moodustasid soovitud mustri. Maa-alale lastud lambad ja kitsed asusid peagi maitsvat leiba nosima, mistõttu õnnestus teha soovitud fotod. Aktsiooni korraldaja Hanspeter Etzold sõnas, et see oli suunatud inimestele, kes on vaktsineerimise suhtes jätkuvalt kõhkleval seisukohal. „Lambad on väga sümpaatsed loomad – võibolla õnnestub neil sõnum paremini selgeks teha,“ märkis Etzold.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?