MOKATUBAKAS NÄRIS IGEMESSE AUGU! 22aastane neiu: „Mul on nii sügavaks see auk söövitatud, et enam ei ole näha, kui mul on tups all.“

Reti Jõerand, Kadri Kuulpak, 8. juuni 2022

Teismelisena mokatubakat tarvitama hakanud neiul on nüüd igemes lõhe. 18aastane noormees topib suhu korraga eluohtlikult palju mokatubaka padjakesi. Sarnaseid hullusi jagavad eesti noored TikTokis kogu maailmaga. Millise põntsu võib see aga panna nende tervisele?

Eelmisel nädalal postitas 22aastane neiu TikToki video, kus uhkustas, et tema on tarbinud nii kaua mokatubakat, et temal on lausa ülemise igeme juurde tekkinud lõhe. „Ma olen nii kaua tupsu (mokatubakat – toim.) teinud, seitse või kaheksa aastat, et mitte keegi ei saa aru, kui mul tups all on. Ma naeratan ja [tundub, et] mul ei ole tupsu all. Aga tegelt on küll. Mul on lihtsalt nii sügavaks see auk söövitatud, et enam ei ole näha, kui mul on tups all. See pole flex (uhkustamine – toim.), aga samas on ka flex,“ räägib videos neiu kasutajanimega Katastroofkata. Kauaks see nähtavale ei jäänud: video eemaldati TikTokist, kuna paljud vaatajad teavitasid platvormi, et selle sisu on sobimatu.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?