ELEKTRIVARGUS KÕIGI SILME ALL! Parkimismaja kasutajad vahutavad vihast: „Ma pole nõus kinni maksma kellegi auto laadimist!“

Helen Serka-Sanchez, 23. september 2022

Kes tahab, see leiab alati võimaluse teiste seljatagant varastamiseks. Tihtilugu jääb veel vargal nahaalsust ülegi ja oma teole leitakse õigustus. Nii tabasid Tallinnas Manufaktuuri 22 parkimismaja kasutajad seal mitu korda laadimas BMW elektriauto, ehkki see oli keelatud. Ühistu arvel oli kogu augusti elektrikulu kõigi kasutajate peale üldelektrina laiali jagatud. Kas elektrivaras-laadija pääsebki karistuseta?

Kõik teavad, et elektrihind on kõrge. Seega pole imestada, kui elektritarbimisel hoitakse ka ühistutes pingsalt silma peal. Tähelepanelikud ühistuliikmed nägid, kuidas nende kinnises parkimismajas laadis keelust hoolimata mitu päeva tuttuus BMW elektriauto. Registrimärgi järgi uurides võis näha, et tegu oli alles hiljuti Eestis arvele võetud BMW 530E masinaga. Omanik aega ei raisanud: reedel, 19. augustil võeti masin arvele ning parkimismajas nähti seda esimest korda laadimas juba laupäeva öösel 20. augustil ning seejärel ka pühapäeval 21. augustil.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?