KURB! Tantsutäht villemdrillem läheb saatest vigastuspausile: esituse ajal käis põlvest läbi raksatus ja valu tõttu lõi silmist tuld

Toimetas Liisa Mugra, 26. oktoober 2022

Pühapäeval TV3 otse-eetrisse jõudnud suursaates „Tantsud tähtedega“ vigastas villemdrillem pasodoble tantsu ajal tugevalt põlve ning läheb üheks nädalaks vigastuspausile. Pausi jooksul selgub, kas ta saab nädal hiljem oma treeneri Greta Korjuga võistlemist jätkata või mitte. 

Vigastuspaus on hädavajalik. „Viimases saates esimest trikki sooritades suutsin Greta enda käte vahelt liiga kiirelt maha libistada ning seetõttu maandus ta mu varem opereeritud põlvele. Põlvest käis läbi raksatus ja valu tõttu lõi silmist tuld. Esmaspäeva hommikul oma raviarsti dr. Rahuga nõu pidades jõudsin järeldusele, et saates jätkamiseks mingigi võimaluse püsimise nimel ei tohi ma sel nädalal jalale intensiivset treeningkoormust anda. Reedel on uus põlveuuring ja esmaspäevaks saab selgeks, kas mul on võimalik saates jätkata. Hoiame positiivset meelt ning ehk on taastumine kiire, võtame päeva korraga. Tänan väga Confidot ja Ortopeedia Arste ülikiire ja professionaalse tegutsemise eest. Soovin väga edasi tantsida, kuna just nüüd tundsin, et sain õige hoo sisse,“ kirjeldab villemdrillem tekkinud olukorda.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?