Ansambel Legend loobus meditsiinikeskuse töötajate uusaastapeol esinemisest. Rolf Roosalu: see oli šokeeriv kogemus! Confido arst kriitikaga ei nõustu

Helen Reinhold, 17. jaanuar 2023

Möödunud reedel pidanuks muusik Rolf Roosalu ühes ansambliga Legend tantsutama Confido meditsiinikeskuse neuroloogiaosakonna töötajaid. Kontserti aga ei toimunud, sest Roosalu sõnul jäi peopaigas vajaka nii elementaarsetest olmetingimustest kui korraldajapoolsest lugupidavast suhtumisest. „CONFIDO pidu, 13 ja reede. Šokeeriv kogemus!“ kirjutab muusik ühismeedias. Postituse kommentaariumis imestatakse, kuidas saab tuntud ettevõte endale säärast suhtumist lubada. Confido esindajate sõnul polnud aga tegu firmaürituse, vaid ühe osakonna töötajate erapeoga.

Pühapäeva avaldas muusik Rolf Roosalu Facebookis pahameelt ürituse üle, mis pidanuks toimuma 13. jaanuaril Confido meditsiinikeskuse töötajatele. „Ma üldiselt ei tee kõikidest juhtumistest lakkamatult postitusi ja veel vähem püüan võtta sõna negatiivsetel teemadel, kuid see, mis juhtus reedel, pani mind siiski teile siin seda kirjutama. Ootasin kaks päeva, et emotsioonid rahuneksid ja ehk tuleb ka kliendi poolt vabandus. Seda pole tänaseni tulnud!“ sõnab Roosalu postitust sisse juhatades.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?