SÕNASÕDA: KIBE KÕÕM JA MAAKAST RASVARULL?! Miss Estonia Eva Maria Laan kohtusaagast ekskaasaga: „Olen aastaid kestnud kannatamisest juba tuimaks muutunud!“

Anna-Maria Veidemann-Makko, 24. mai 2023

Harju maakohtus toimus järjekordne eelistung kunagise Miss Estonia Eva Maria Laane ja ta ekskaasa Erik Alexander Siversi (endise nimega Vallaste) vahel. Eelmisest istungist oli möödunud pea kümme kuud. Kohtus selgus, et mingit kompromissi pole osapooled vahepeal suutnud leida ning teineteist on kostitatud üsna mahlakate väljenditega. „Tema eesmärgiks tundub olevat hävitada oma laste ema elu,” kurtis Eva Maria. Eksmehe advokaat aga kinnitas, et Erik soovib ainult seda, et eksnaine jätaks ta rahule.

Miss Estonia 1994 Eva Maria Laan ilmub esmaspäeval istungile liibuvates nahkpükstes ja tikk-kontsaga saabastes, meenutades filminäitleja Uma Thurmanit. Ta esindab ennast ise, sest ei jaksa enam advokaati palgata. Kokku on ta maksnud kohtus käimiseks ligi 20 000 eurot, millest osa on veel võlgu teda esindanud advokaadibüroole Walless. Eva Maria ei ole ise esitanud ühtegi hagi, vaid on tegelenud enda õiguste kaitsmisega. Tema ekskaasat Erikut eelistungil kohal ei olnud, küll aga oli kohal mehe esindaja.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?