ÕL VIDEO JA GALERII | TANTSU JA TRALLI! Retropeol lõbutsenud daamid: mehed jäid Pärnusse maha, neil pole retrosoont!

Geidi Raud, Video ja fotod: Robin Roots, 24. oktoober 2023

„Väga ilusad mehed on,“ tõdeb hõbedases glitterkleidis daam, kui poistebändi East 17 mitte enam nii noored poisid laval särgid seljast kisuvad. „Ma ei mäleta neid, aga nad on väga ilusad,“ lisab ta ja kaotab end naeruhoogu. Lasnamäe sügavustes asuvasse kontsertpaika on laupäeva õhtul tee leidnud 90ndate moodi kandvad preilid ja prouad üle Eesti, ka härrasid liigub ringi, kuid kõvasti vähem.

Alles oli, kui mornid ja tuimad inimesed Tondiraba jäähallis järjekorras oma koroonavaktsiini ootasid. Oktoobri eelviimase laupäeva õhtul pole sellest kahe aasta tagusest tumedast ajast aga jäähalli pikkades koridorides enam jälgegi. Kuskil kardina taga oleks nagu ajamasina tagumine uks, kust järjest rõõmsas meeleolus säravaid inimesi Retrolandile saabub.

Roosad liibekad ja kollased säärised, erkrohelised liibekad ja roosad säärised – milliseid vägevaid värve on Retrolandile tulnud kokku sobitanud. Just sellist rõõmsameelset värviparaadi sombune sügisõhtu enda sisse vajaski! Õues alla sadavale lörtsile leidub sõnum kahe 40ndates naise valgetel T-särkidel: „F**k off!“

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?