ELU PÄRAST TÕSIELUSAADET! Võitjapaar kihlus maagilisel palmisaarel ja soetas restorani: meie suhe muutus palju tugevamaks

Merilin Lutsar, Fotod: Remo Tõnismäe, 23. aprill 2024

„Me võime mõlemad väita, et saade oli üks paremaid asju, mis oleks saanud meiega juhtuda. Kindlasti see ei lõhestanud ega tekitanud tagantjärgi kahtlusi, vaid hoopiski tugevdas,“ muljetab „Armastus võidab alati“ saate kinni pannud Kaupo Irs, kes hakkab koos kihlatu Eliina Jekimovaga restorani juhtima.

Tähelepanu keskpunktis olemist armastav baarmen Kaupo haaras möödunud aastal härjal sarvist ja osales tõsielusaates, mis lennutas osalejad palmisaarele Tenerifele. Oodatud olid nii vallalised kui ka paarisuhtes olijad, kelle eesmärgiks oli panna proovile nii lojaalsus kui ka armastus. Paarisuhtes olnud Kaupo võttiski enda kallima Eliinaga vastu otsuse koos enda suhe proovile panna – nad viisid endaga koju ka auhinnaraha 10 000 eurot. Võidusumma eest pidid nad aga teesklema, et nad ei ole paar – nii vallatleski hurmur Kaupo kaamerate ees sootuks teise naisega. Kuidas see nende suhet mõjutas?

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?