Fitnessitar Amani Kiivikas rasedusjärgsetest venitusarmidest: olen nendega rahu teinud, tegelikult on see jumala äge ja seksikas!

Katharina Toomemets, 6. juuni 2024

„Igal inimesel on kompleksid. Kuna tegelen fitnessiga, mõtlesin ikka, kuidas venitusarmid grimmi alt välja paistavad ja kas see on häiriv. Need on ja jäävad minuga ning olen rahu teinud. Tegelikult on see jumala äge ja seksikas, nagu tiigrijäljed,” tunnistab fitnessitar Christin-Amani Kiivikas (22) podcast’is „Beebipalavik“. Poolteist aastat pärast lapse sündi naasis Amani tippsporti ja korjas võistlushooajal korraliku hunniku medaleid ja karikaid, nende hulgas kuldmedal maailmakarikavõistlustelt.

Amani sai 2021. aasta detsembris esimese lapse, poja Johan-Eveni emaks. „Saan nüüd päriselt aru lausest, et aeg hakkab lendama, kui sul on lapsed. Tõesti on helikiirusel läinud,“ räägib Amani, kuidas pea kaks ja pool aastat poja seltsis kulgenud on. „Ma tunnen ennast ikka samamoodi, kui enne, aga vaatan, kui suur laps juba on, kuidas ta räägib ja palju asju iseseisvalt teeb. Siis jõuab reaalsus kohale, et aeg läheb tõesti kiirelt.“

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?