IVO LINNA 75 | Supernova tegi Iffile südamliku kingituse: taevas on nüüd minunimeline täht. Hakkan seda selgetel sügisöödel otsima!

Merilin Lutsar, 14. juuni 2024

„Kodulinnas on alati erilisem esineda kui mujal. See on alati nii olnud, sest ikka näen tuttavaid nägusid ja neid, kes on minuga koos vananenud. Tunne esineda linnas, mis on täis mälestusi ja kus iga maja tuletab midagi lapsepõlvest meelde, on väga eriline,“ muljetab kolmapäeval Kuressaare lossihoovis suurt juubelit tähistanud Ivo Linna (75).

Ivo Linna on teinud märkimisväärset lavakarjääri ja aastakümnetega pugenud Eesti rahva südamesse, nii et tööpuudust pole tal kunagi olnud. „Sa pead olema publikule tänulik, et nad on su kutsunud, ja minus on tänutunnet väga palju. Tänu publiku lahkusele on mul tööd nii kauaks jagunud, ja ma loodan, et jagub veelgi,“ räägib ta.

Laulja jaoks on alati olnud oluline, et kasvõi osa publikust saaks tema esinemisest rahulduse. „Nad on tulnud minu laule kuulama ja kui saan kellelegi rõõmu teha, siis proovin seda teha. Ma ei ole ennast kunagi pidanud kes teab mis ülemaailma-staariks,“ tunnistab Iff ja lisab, et see ongi tema edukuse võti. „Olen püüdnud olla publiku ja eelkõige enda vastu aus, et mida ma tahan. Kui tunded publiku ja minu vahel ühilduvad, on see alati olnud väga hea. Eilegi oli rahvas kontserdi ajal kaks korda püsti – esimene kord eestlase lugu („Eestlane olen ja eestlaseks jään“ – toim) lauldes ja teine kord kõige lõpus.“

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?