Farmi piimatööstus: Suhkrusisalduse vähendamist piimatoodetes nõuab turg

Toimetas Silja Paavle, 23. september 2016

Juba mitu aastat oma toodete suhkrusisalduse vähendamisega tegelenud Farmi Piimatööstus tunnustab sama suuna võtnud Valiot ning nendib, et oma toodetes pea viiendiku võrra vähendatud suhkrukogus on pikaajalise ja kannatliku töö vili.

Viimastel aastatel oma toodete suhkrusisaldust ligikaudu 17% vähendanud Farmi Piimatööstuse turundusjuhi Ruta Kallaspooliku sõnul ei saa tooteid muuta ühe päevaga. „Kui tarbijale mingi turul olev toode väga maitseb, siis me ei saa sealt korraga 30% suhkrut ära kaotada,“ ütles Kallaspoolik. „Kui võtta tootest ära kolmandik suhkrust, muutub selle maitse niivõrd, et tarbija valib endale uue, rohkema suhkruga meelistoote.“

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?