Grillipeoks jõuab valmistuda ka kahe tunniga

Kaire Kenk, 22. juuni 2017

Mida teha, kui sõbrad tulevad grillipeole juba mõne tunni pärast, peale liha on kapis aga vaid mõni närtsinud sibul? "Sibulast, soolast ja piprast piisab liha ettevalmistamiseks täiesti isegi siis, kui plaanis on suuremat sorti grillipidu. Šašlõki puhul on selline marinaad vaat et kõige parem," nendib Grilliguru nime all tuntud Alvar Landson.

Faeton Barbecue tiimi liige Ain Sööt soovitab kodus ise marinaadi valmistades kindlasti lähtuda etteantud konkreetsetest kogustest ja just konkreetse liha marineerimiseks ette nähtud aegadest. "Silma järgi sibulaid riivides ning soola ja pipart lisades oleks üsnagi lootusetu esimese korraga normaalset tulemust saavutada," hoiatab ta.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?