ÕL VIDEO | VIKTORIIN: kelleks on teatrikriitik nimetanud Kaire Vilgatsit ning millise meesmodellivõistluse võitis Kalle Sepp?

Katharina Toomemets | Video: Tatjana Iljina, 14. detsember 2017

Kalle Sepp ja Kaire Vilgats on tänavusel kiirel jõuluajal ühendanud jõud lausa mitmeks projektiks. Peagi rõõmustavad nad kolmel päeval Saku suurhallis toimuval Jõulugalal publikut Georg Otsa lugudega ning 17. detsembril põrutavad üle-eestilisele tuurile, mis kannab pealkirja „Estraadilainel“.

Kalle räägib, et kõik saigi alguse Saku suurhalli Jõulugalast, kus antakse Georg Otsa teemaline kontsert. „Mina laulan ja Tallinna ülikooli sümfooniaorkester saadab ja et seda suurt tööd mitte raisku lasta, võiks minna ja proovida teha mõned kontserdid ka Eesti kontserdimajas,“ räägib Kalle, kuidas tuurimõte idanema hakkas. Idee käidi välja Jüri Leitenile Eesti Kontserdist ja otsustati, et punti võetakse ka Kaire Vilgats. „Oligi plaan, et keegi oleks veel juures, sest üksi seda pooleteisetunnist kontserti ära ei kata. Mul polnud küll kedagi teist, kellega ma seda teha tahaks,“ ütleb Sepp ja lisab, et õnneks oli Kaire ka kohe nõus.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?