Kaire Vilgats ja Annely Adermann triatlonist: kujutage ette kahte pereema rahulikus konnastiilis Paide tehisjärves ujumas!

Terttu Jazepov, 12. juuni 2018

"Triatlon on mõeldud täiesti tavalistele inimestele ja seda võib rahumeeli teha endale jõukohaselt. Tähtis on kutsuda inimesi liikuma," räägib Kaire Vilgats (42) põhjusest, mille tõttu otsustasid nad Annely Adermanniga (44) ette võtta uue väljakutse ning osaleda ujumisest, rattasõidust ja jooksmisest koosneval spordialal.

Annely lausub, et pakkumise tegi neile aprillis Kalev Kruus, kes on TV3-s Adermanni kolleeg. "Puhkesin naerma ja Kalev samuti, kuid märkis siis kohe, et see on ikka tõsine ettepanek. Et tulgu me kui hiljutised "suusapüssid" – nimelt oleme Kairega Tartu maratoni naistesõitude patroonid ja suusatades samuti hobisportlaste distantse läbinud – ja proovigu Heade Eeskujudena minitriatloni. Küsisin Kairelt, mida tema arvab ja ta oli kohe nõus. Mis minulgi üle jäi – proovime!" Vilgats lisab, et kuna tema ja Annely näol on tegu piisavalt pööraste inimestega, tuli otsus tõepoolest kiiresti.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?