„Eesti laulu“ uus peaprodutsent Tomi Rahula: „Eesti laul“ ei muutu kindlasti „Tomi Rahula lauluks“, ei saa lõhkuda väga hästi tehtud asja

Katharina Toomemets, 20. juuni 2018

„Isegi kui Mart Normet lahkumisuudisega välja tuli, ei pööranud ma sellele väga tähelepanu. Kui konkurss peaprodutsendi kohale algas, ei hakanud ma kohe ideid paberile kirja panema. Mõte tuli üsna lõpus,“ tunnistab „Eesti laulu“ uus produtsent Tomi Rahula, et ei ole varem mänginud mõttega, et temast võiks saada võistluse uus eestvedaja.

Tomi räägib, et mõte konkursile kandideerida tuli tal üsna äkki. „Nägin võimalust ja mõtlesin, et ideid mul ju on. Olen ise aastakümneid selle võistluse juures olnud, näinud plusse ja kitsaskohti. See, mida Heidy Purga alustas ja Normet jätkas, on super, kuid ikka on aastate jooksul olnud asju, mida muusiku ja osalejana näed teistmoodi,“ räägib ta. „Kuna olen ise asja sees olnud, tunnetan artisti ja muusikakirjutaja poolelt seda, mida teinekord tehniline tiim ehk ei tunneta. Usun, et saan aidata kogu asja edasi viia. Ideid ja tugevust mul on,“ usub Rahula.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?