ÕL FOTOD LONDONIST | Energiline Cliff Richard fännidele: „Loodan, et olete minuga ka minu järgmisel kuuekümnel lava-aastal!“

Katrin Helend-Aaviku, 23. oktoober 2018

"Ma loodan, et olete minuga ka minu järgmisel kuuekümnel lava-aastal!" ütles Cliff Richard oma fännidele. Üleeile 78aastaseks saanud laulja tähistab oma esimese kuuekümne artistiaasta täitumist kontserttuuriga, mil annab kuu aja jooksul, septembri lõpust kuni oktoobri lõpuni kaheksateist kontserti – neist neliteist Ühendkuningriikides ja neli Saksamaal.

Eile ja üleeile esines Cliff Richard Londonis Royal Albert Hallis. Nagu juba ette aimata võis, oli saal pilgeni rahvast täis. Pileteid kontserditele oli peaaegu võimatu saada. Need müüdi suures osas ära juba aasta tagasi. Fännid teavad, millal internetimüük avaneb ja istuvad sel hommikul, näpp arvutiklahvil valmis, et mitte piletist oma armastatud iidoli kontserdile ilma jääda. Aga isegi siis, kui sekundi pealt õigel hetkel sisse logida, võib vabalt juhtuda, et oled ootejärjekorras alles number 1100 ja head kohta lavale lähedal ei maksa enam lootagi.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?