VIDEOD JA FOTOD | Laura Põldvere esines Liibanonis: kolisime tormi tõttu kontserdi telgist kohvikusse, elektrikud kartsid, et tehnika plahvatab

Katharina Toomemets | Videod: Ruta Pakalne, Israel Banuelos, Laura Põldvere, Märt Niidassoo, 2. november 2018

„Kaks päeva enne baasis toimuma pidanud kontserti oli meil tohutu torm – vihma kallas, ilm läks külmaks ja taevast tuli väga suurte tükkidena rahet alla. Meil oli plaanis anda vägev telgifestivalikontsert, aga see oli veest üle ujutatud,“ jagab lauljatar Laura Põldvere, kes möödunud nädalal käis Liibanonis teenivatele kaitseväelastele esinemas, muljeid.

Laura käis eelmisel nädalal Lõuna-Liibanonis, et esineda seal ESTCON-8 sõduritele, kes teenivad praegu Liibanonis ÜRO rahuvalvemissioonil UNIFIL koosseisus. Laura räägib, et baasis pidid nad andma esialgu kontserdi suures telgis, kuid torm tõmbas sellele ideele kriipsu peale. „Eestis oleme me harjunud, et suvefestival ongi selline – vihma kallab oavarrest ja ikka teeme ära. Seal oli aga tegemist Liibanoni sõjaväebaasiga, mis asub mäe otsas ja seal pole vastavaid tingimusi ega tehnikat,“ ütleb Laura.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?