KAUGELEARENENUD VÄHIST PARANENUD MEES: „Korra oli tunne, et äkki laseks kõigel minna. Siis otsustasin, et mina ei anna alla!“

Sirje Maasikamäe, 11. detsember 2018

“Vahel kurdavad inimesed, et elus on raske ja keeruline. Aga päriselt raske on siis, kui su elu on ohus,” teab Rain Siemer (42), kel õnnestus paraneda kaugelearenenud vähist. Haigusest, rasketest hetkedest ja tervenemisest räägib ta uues raamatus, mille pealkiri ütleb kõik - “Elus”. 

Rainilt on sageli nõu küsitud – seda teevad vähihaiged, nende lähedased ja sõbrad. “Minu mõte on, et raamat annaks neile usku ja lootust. Ka neile, kes pole pole haiged, kuid kel on teisi eluraskusi,” loodab Rain, kelle haigusest on möödas nüüd juba 10 aastat. Miks ilmus raamat nii palju hiljem? Tema lugu on tahetud varemgi kaante vahele panna, kuna ta on nii optimistlik, positiivne ning näide õnnestumisest. Aga Rain tahtis oodata. Enne raamatut tegi ta läbi kõikvõimalikud uuringud. Ta tahtis, et haigusega oleks punkt. Et oleks kindel, mis olukorras ta on. Raini arvates jagatakse vähist tervenemise lugusid vahel liiga vara.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?