×
Naine | Toit

VEINIVÕHIKULE: algajad armastavad PinotGrigiod ja PinotGris’d

1
Kersti Eero, 12. august 2017

Veinivõhikule: algajad armastavad Pinot Grigiod ja Pinot Gris`d

Kui sa restoranis ei tea, millist veini tellida, siis ilmselt oskab kõige paremini nõu anda teenindaja, vahendab Tarbija24 portaali Business Insider.

Kui aga teenindajast mingil põhjusel ei peaks abi olema, siis tasub jälgida rusikareeglit, et punase liha ja rammusamate toitude kõrvale sobib täidlasem punastest viinamarjadest vein (Rhône, Petite Sirah, Napa Cabernet Sauvignon), kala ja kergemate roogade juurde õhuline valge vein (Chardonnay, Sauvignon Blanc).

Artikli täismahus lugemiseks vajuta:
%
Proovi Digilehte
1€/kuu
Oled juba lugeja?