VEERAND SAJANDIT MÜÜGIL: verivorsti vanaema pärineb Otepäält

Kersti Eero, 5. detsember 2020

Eestlane on truu oma lemmikmaitsetele - nii on Otepää klassikalist verivorsti söödud juba 25 aastat ja üle 20 aasta on turul püsinud ka Maksi & Mooritsa Maitselt Mahe verivorst.

Vähemalt 20 aastat on pühadelaual seisnud Rakvere verivorst ja 16 aastat Rakvere Pühade verivorst suitsupeekoniga. Kui esimene neist on pigem klassikalise maitsestusega, siis teist iseloomustab magus-vürtsikas ja suitsune mekk. Nõo lihatööstuse staažikaim tegija on turul üle kümne aasta vastu pidanud Joosepi verivorst ja kümnendat sünnipäeva tähistab tänavu Saaremaa Lihatööstuse verivorst suitsulihaga. 

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?