KUIDAS VALITSUS KADRI SIMSONI ELIITVAKTSINEERIMA SLIKERDAS: riigi juhtimisega pole tal mingit pistmist, aga süsti sai ikkagi!

Nils Niitra, 8. aprill 2021

Teisipäeval rääkis „Aktuaalse kaamera“ uudislõik riigikogulaste vaktsineerimisest ja seejuures sattus Kadri Simson kaadrisse sellise enesestmõistetavusega, et väga vähestel tuli pähe küsimus – ta pole ju riigikogulane ega isegi mitte Eesti valitsuse liige, mida tema seal teeb?

Midagi on siin valesti või siis on avalikkusele esitatud pooltõdesid. Otsustas ju valitsus 11. märtsil enda pressiteate järgi „hõlmata eesliini töötajate vaktsineerimisse ka riigi strateegilise juhtimise“. Seoses sellega võimaldatakse vaktsineerimist riigikogu ja valitsuse liikmetele, riigisekretärile, õiguskantslerile, riigikontrolörile, riigikohtu esimehele ning Eesti Panga presidendile. Nii teatas valitsus mustvalgel. Simson ei saa Eesti riigilt palka ega kuulu mõistagi ka ühtegi eelmainitud ametisse. Nimelt on ta Euroopa Komisjoni energeetikavolinik. Seega on Simson Eesti riigi strateegilisest juhtimisest sõna otseses mõttes tuhandete kilomeetrite kaugusel.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?