VIDEO JA GALERII | ÜLE 42 000 OSALEJA JA 152 TONNI TOITU! Web Summit purustab rekordeid: patsiga IT-poiste kohtumisest võrsus maailma suurim idufirmade kogunemine

Evelin Kivimaa, 4. november 2021

SUURÜRITUS: Web Summiti tehnoloogiakonverents toimub igal aastal Portugali pealinnas Lissabonis.

(Evelin Kivimaa)

Pulbitseva rahvasummaga suurüritused on võimalikud ka praegu, koroona kiuste! Portugali pealinn Lissabon tuksub 1.–4. novembril Web Summiti tähe all: rohkem kui 42 000 osalejaga tehnoloogiakonverents on nähtav kõikjal linnas. Kohal on üle 1500 idufirma, seega on tegemist maailma suurima ettevõtjate kogunemisega sellel aastal. Kuidas on selline hiigelüritus pandeemia tingimustes korraldatud?

Euroopa suurimal tehnoloogiakonverentsil Web Summit ( ingl. k – Veebi Tippkohtumine) on tihe ettekannete programm. Neljal päeval astub üles 748 kõnelejat, korraga paljudel lavadel neljas messipaviljonis ja hiigelsuures Altice Arena sisehallis, mis ainuüksi mahutab 20 000 inimest. Lisaks konverentsialale torkavad ürituse logod silma ja peibutavad osalejaid koos nendega pildistama linna peaväljakul, lennuväljal, vaateplatvormil jm silmatorkavatel kohtadel.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?