UUS TÄHT EESTI MUUSIKATAEVAS | Narva naine Ivi esindab Eestit mainekal rahvusvahelisel muusikafestivalil: töötan nagu Terminaator!

Helen Reinhold, 29. oktoober 2022

Viktoria Savitševa (26), artistinimega Ivi, on lootustandev noor laulja, kes sai hiljaaegu rabava pakkumise esindada Eestit mainekal rahvusvahelisel talendifestivalil. „Minu sees elab palju iseloomu ja mulle meeldib olla erinevates karakterites. Minu sõbrad naljatavad, et ma vaatasin kunagi nii palju „Batmani“ filme, et olen ajapikku muutunud kassnaiseks. Ivi on justkui minu alter ego. Nii on mul lihtsam esineda,“ räägib muusikukarjääri nimel mitmel rindel rabav noor lauljanna.

Viktoria on sündinud ja kasvanud Narvas ning läbi ja lõhki vene kultuuriruumis. Hoolimata sellest on noor naine ja lootustandev laulja omandanud heal tasemel eesti keele. „Mul on olnud täiesti vene lapsepõlv. Vene kool ja vene rahvusest vanemad,“ jutustab lauljanna. „Kui kolisin seitse aastat tagasi Tallinnasse ja tulin ülikooli prantsuse keelt õppima, oli mul siin raske tuttavaid leida. Olen tänulik, et viimastel aastatel oli mul Narvas väga hea eesti keele õpetaja. Ta ei õpetanud vaid grammatikat, vaid ka seda, kuidas suhelda, ja see on minu jaoks olnud väga kasulik,“ jutustab Ivi.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?