„Armastuse malevas“ armastust otsinud noorperemees Xavier ei pelga ühtki talutööd: suudan loomale anda ilusa surma, piinamist pole

Merilin Lutsar, 4. jaanuar 2023

„Mul on raske mõista tänapäeva elu ja tänapäeva elul on raske mõista mind. Väga paljudest asjadest ei saanud ma saates mitte midagi aru. Mulle meeldib midagi kasulikku ja arendavat teha ning ma väga ei suhtlegi noorte ja omavanustega,“ räägib tõsielusaatesse „Armastuse malev“ armuõnne otsima läinud Xavier-Alexander Aasa (25), kes kolis üleöö Soomest Eestisse, võttis üle vanavanemate 200 aastat vana talumaja ja hakkas seda ise üles ehitama.

Eesti juurtega, kuid Soomes üles kasvanud Xavier-Alexander oli juba lapsepõlves väga isepäine ja veetis aega üksinda looduse keskel. Poissi kasvatasid šamaanist ema ja vanaema, kuna isa töötas merel ja vanemate teed läksid lahku – isa jäi tööle laevadele ja ema kolis Soome. Praegu elab mehe ema Läänemaal Mõrdu külas, kus ta on üle võtnud Liivi seltskonnamaja. Ta küpsetab seal leiba, tegeleb kogukonna asjadega, loob üles külaelu ja korraldab ka koolitusi.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?