IMELINE SÕPRUSLUGU! Kadri Voorand ja Gerli Padar-Parmas: ei kujuta ette, kuidas naabrid Haljala kortermajas meid välja kannatasid

Liisa Mugra, 28. detsember 2022

„Gerli oli minu jaoks algusest peale imeline laulja ja selleks ajaks, kui mina asjadest midagigi taipama hakkasin, oli tema juba võistlusi kinni panemas,“ räägib muusik Kadri Voorand oma lapsepõlvesõbrannast Gerli Padar-Parmasest. Mõlemad kasvasid Haljala kolmekorruselise kortermaja keskmises trepikojas ning Kadri, kes on Gerlist seitse aastat noorem, on talle alati alt üles vaadanud ja teda imetlenud.

Kadri räägib, et tema ja Gerli lapsepõlve ühisosa möödus Haljala kolmekorruselise kortermaja keskmises trepikojas. „Nii minul kui ka Gerlil on vennad. Kuidas küll naabrid meid üle elasid, ma ei tea, aga olen neile väga tänulik, sest muusika kõlas nii all Padarite korteris kui ka üleval meie juures päeval ja ööl. Terve meie pere tegi päris palju kodus proove ning ka niisama muusikalisi istumisi. Jämm, loomine ja harjutamine toimus ka Padarite juures,“ meenutab ta.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?