BLOGI JA GALERII | MUUSIKAAUHINNAD JAGATUD: enim auhindu napsas mees, kelle eraeluski viimasel ajal puhunud õnnerohked tuuled, juubeldada saavad ka Gram-Of-Fun ja Rita Ray

Helen Reinhold, Terttu Jazepov, Timofei Sarap, 27. jaanuar 2023

Neljapäeva õhtu oli mesimagus pidupäev nii muusikutele kui melomaanidele, sest juba 25. korda toimus suurejooneline Eesti Muusikaauhindade gala. Unibet Arena punavaibale oli kohale saabunud muusikamaailma absoluutsed tipud ning glamuursel peol kuulutatakse välja, kes olid möödunud aasta silmapaistvaimad Maarjamaa muusikud. Viies kategoorias nomineeritud Stefan pälvis võidu aasta popartisti, aasta meesartisti, aasta artisti ja aasta laulu (looga „Hope“) kategoorias. Aasta ansambli ja aasta debüütalbumi auhinnaga pärjati tänavu Gram-Of-Fun ning aasta naisartistiks tituleeriti Rita Ray, kes võitis ka aasta albumi auhinna.

Stefan Airapetjan on ehe näide, kuidas tänu pidevale tööle ning ka veidikesele õnnele võib kõigest viie aastaga saada tundmatust Viljandi poisist Eesti üks edukamaid muusikuid. Seda tõestas neljapäevaõhtune Eesti muusikaauhindade gala, kust Stefan viis koju neli auhinda.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?