JÕULUTAAT EEDY: kes ütleb, et jõuluvana pole olemas, sügaval sisimas ikka loodab või usub. Võib-olla ta ei julge jõuluvana ette tulla?

Jõulutaat Eedy, Toimetas Katariina Loog, 23. detsember 2023

Mida sellel aastal jõuluvana kingiks peaminister Kaja Kallasele? Mida meelelahutaja Brigitte Susanne Hundile? Mida poliitik Martin Helmele? Kindlasti on ka jõulutaadil kingikotis võib-olla midagi neile. Muidugi on jõulutaadil eelkõige vaja oma postkontoris järele kontrollida, kes on seal kingisaajate nimekirjas. Äkki mõnda polegi? Mõnel võib kingikotis isegi „pailapsiini“ olla. Mäletate ju küll veel seda imeravimit, kirjutab jõulutaat Eedy.

Kuidas läks jõulutaadi möödunud aasta? Siin ei ole kahtlustki. Möödunud aasta läks hästi. Hästi, nagu jõulutaadil alati on läinud. Olen saanud palju rõõmu ja südamlikkust tunda. Lasteaedades ja koolides sai käidud. Paljudes peredeski külas ja muidugi ka kingitusi viidud. Täpiks „i“ peal sai käidud veel 26. detsembril 2022. aastal Tallinna loomaaias sealsetele asukatele kingitusi viimas. See on jõulutaatidel juba aastatepikkune traditsioon olnud.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?