KAS LEIAB? Eestlanna otsib Netflixi tõsielusaates armastust, sest on senistes kallimates vaid pettunud: see saade on geniaalne viis kaaslase leidmiseks!

Merilin Lutsar, 27. jaanuar 2024

„Kohtamas käimine on nii digitaliseeritud, et vahetut suhtlust jääb aina vähemaks. Inimesed teevad oma valikuid pinnapealsete faktorite – välimus, töö ja elukoht – põhjal. Mina olen pigem tunnete inimene ja tõsiasi on see, et keegi meist ei näe viie aasta pärast välja nagu praegu. Üks hetk istume me kõik pingil kortsus, vanade ja haisvatena. Seetõttu ongi tänane tutvumise kontseptsioon nii vale,“ usub kunstihingega eestlanna Krisse-Ly Kuldkepp (30), kes hakkab Netflixi tõsielusaates „Love is blind“ armastust otsima. 

Tänapäeval kogunevad miljonid armastuseotsijad kohtingurakendustesse ja nii mõnegi jaoks võib väärilise partneri leidmine tunduda võimatu missioonina – paljude arvates on rakendused pealiskaudsed, raiskavad väärtuslikku aega ja äratavad ootusi, mis inimesega näost näkku kohtudes kiirelt puruneda võivad. Nii tunneb ka eestlanna Krisse-Ly, kes otsustas armastust otsida tõsielusaatest, kus vallalised naised ja mehed tutvuvad ning kihluvad enne kui teineteist näevad. Otsus tuleb teha vaid kohtingute põhjal, mis toimuvad sõna otseses mõttes kahel pool seina.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?