SILMAKIRJALIKKUSE PÜHA | Merilin Lutsar: leidub suhteid, kus piltilusate postituste ja kingituste taga on terror – mees petab ja naine ei oska suhtest välja tulla

Merilin Lutsar, 14. veebruar 2024

Valentinipäev – see üks päev aastas, mil vallalised tunnevad ülimat üksindust, lootes, et ehk see õige ilmub ka nende lävepakule. Teisalt on sotsiaalmeedia täis paarikesi, kes endi pealtnäha ideaalset suhet nina alla hõõruvad, hallid argimured unustatud eilsesse… Ent kas oma lähedastest hoolimist ei peaks mitte igapäevaselt välja näitama, selle asemel et minna kaasa ülemaailmse turunduskampaaniaga, mille pealt ettevõtted üüratuid kasumeid teenivad?

Käes on aasta romantilisim päev, kus vanalinnas kõnnivad mehed suuremate lillekimpudega, kui jõuavad kanda. Mäletan aega, mil ootasin valentinipäeva kui erilist tähtpäeva, et armsamaga aeg maha võtta. Kuid iga aastaga on see muutunud üha vähem tähtsaks. Pean tõdema, et ka paljude meeste jaoks on see päev muutunud pigem tüütuks kohustuseks kui millekski, kuhu nad sooviksid vabatahtlikult panustada. 

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?