ÕL VIDEO | Uut ametit pidav Antti Kammiste koostöö lõppemisest Ivo Linnaga: muidugi on see valus. Võtsin endale aega, et leinata

Anna-Maria Veidemann-Makko, 2. aprill 2024

Muusik Antti Kammiste teeb kaasa saates „Tähtede täht“ ning naudib oma sealset muusikalist rännakut väga. „Isegi kui ma olen viimaste hulgas, on see kõik väga äge,“ nendib muusik. Ta ütleb, et võrreldes eelmise aasta sama ajaga on ta omadega palju paremas kohas. Mis siis juhtus, et kõik halvad asjad kuhjusid ja tipnesid suure skandaaliga?

Muusik ja pianist Antti Kammiste on just lõpetnud „Tähtede tähe“ džässivooru ning on veel esitatud loo „The Nearness of You“ („Sinu lähedus“ – toim) mõju all. Seda pala esitas ta esimest korda saksofonist Raivo Tafenau juubelil. „See on Raivo jaoks väga oluline lugu, aga ka minu jaoks. Just seepärast, et me kõik vajame ju igapäevaelus lähedust ja tähelepanu. Et keegi nunnutaks ja hooliks päriselt, tõstaks pilgu nutitelefoni ekraanilt üles. Ja teiseks kõnetab see 1937. aastal Hoagy Carmichaeli poolt loodud laul seepärast, et kogu see projekt on näidanud, et minu ümber on taas toredad inimesed ja ma olen jälle enda ja teiste jaoks olemas. Justkui kadunud poeg oleks lõpuks tagasi koju jõudnud,“ räägib Kammiste ilmselge liigutusnoodiga hääles.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?