Ott Sepa „Tulnukas“ maha aetud lokid lähevad oksjonile. Miks aga jõudis filmistaar ise kinno alles nädal pärast esilinastust?

Aigi Viira, 25. aprill 2024

„Rasmus Merivoo küsis, kas võiks minu juuksed ukrainlaste toetuseks maha müüa ja muidugi ma lubasin,“ muigab näitleja Ott Sepp, kel „Tulnukas 2“ võttel aeti peanupp suisa kiilaks. Osa põrandale langenud pahmakast läheb oksjonile Haapsalu õudus- ja fantaasiafilmide festivalil, kus kogutakse raha Ukraina toetamiseks. „Juuksed raamiti ära – muidu oleks ju keeruline neid peoga anda,“ lisab Ott. „Panin sinna autogrammi ka peale.“

Ott arvab, et kõiki juukseid, mis „Tulnukas 2“ platsil tema peast langesid, sesse raami küll ei paigutatud. „Jäi väike nutsakas, mis näeb välja kui pilt, mis tehti mustast augus – kunstipäraselt rõngakujuline,“ kirjeldab ta. Tõsi, ise Ott omi juuksesalke koju seinale välja panema ei kibele. „Mis ma neid ikka seinale riputan ja vahin – mul neid nii peas kogu aeg palju,“ naerab mees, kes pidi „Tulnuka“ Märti kehastades üksjagu aega kiilaspäisena ringi liikuma.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?