ÕL MALMÖS | VIDEO | 5MIINUST ja Puuluup põgenevad esimese poolfinaali ajal Taani lõbutsema: tellime tuhat liitrit handsat ja jagame saalis publikule!

Timofei Sarap, Video: Karin Jaanus, Malmö, 8. mai 2024

Täna toimuvas Eurovisioni esimeses poolfinaalis Eesti ei esine, kuid 5MIINUSEL ja Puuluubil on pöörased plaanid õhtuks juba ammu paigas. „Me tegime strateegilise otsuse. Osa meist läheb poolfinaali vaatama ning teeb seal märkmeid. Pool seltskonnast läheb aga hoopis Kopenhaagenisse lõbutsema. See on ilmselt meie viimane professionaalne intervjuu, mida anname,“ paljastavad nad.

5MIINUST ja Puuluup saabusid Malmösse eelmise nädala alguses. See aeg on 5MIINUSE liikme Estoni Kohvri sõnul meie artistidel väga tegusalt ja mõnusalt möödunud. Estoni Kohver lisas, et nende esimese nädala peamine ülesanne oligi hoida kõigi tuju üleval. „Just selle tõttu oli meil korraldatud praegune kohtumine fännidega, pildistamine ja autogrammide jagamine,“ selgitab muusik pärast meeleolukat üritust Emporia kaubanduskeskuse lounge-baaris, kuhu on kogunenud kümneid välismaalastest fänne, et Eesti esindajatega lähemalt tutvuda. „Oleme kõvasti Eesti kultuuri tutvustanud!“

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?