UNISTUSTE PRINTSI MÄLETATE? Tõsielusarjast kuulsaks saanud Roberto de Silvestri nimetati Eesti aukonsuliks Monaco Vürstiriigis

Toimetas Merle Luik, 12. juuni 2024

Ehkki Roberto de Silvestri tegutseb edukalt Eesti kinnisvara- ja finantsvaldkonnas, mäletavad paljud eestlased teda pigem kunagise tõsielusarja „Unistuste printsess“ rikka välismaa kosilasena, kelle pärast Maarjamaa piigad teleekraanil nii mõnegi rumaluse tegid.

Alates 1995. aastast Monacos elav ja 1998. aastal esmakordselt Eestit külastanud Roberto de Silvestri tegutseb Eestis ettevõtja, investori ja investeeringute vahendajana alates 2002. aastast. Tema asutatud kinnisvaraettevõtte Colonna kaudu on viimastel aastatel investeeritud Balti kinnisvaraturule umbes 400 miljonit eurot, milles suur osa pärineb Monaco investoritelt. Roberto de Silvestri on ka rahvusvaheliselt eduka Eesti finantsasutuse Inbank üks omanikest ja esimestest investoritest. Lisaks on Roberto de Silvestri tegev heategevuses. 2018. aastal asutas ta Colonna Heategevusfondi, mille toetuste abil on Pelgulinna ja Ida-Tallinna Keskhaigla sünnitusmajad ning mitmete maakondlike haiglate arstid suutnud aastate jooksul ellu aidata ja abi anda sadadele lastele. 

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?