TA ON TAGASI! Rahvas juubeldas Walesi printsessi ilmumise üle, kuid kehakeeleekspert leidis tema käitumises reetlikke märke

Toimetas Triin Tael, 18. juuni 2024

Laupäeval sai tõeks Briti üldsuse palavamaid soove: vähktõvega heitlev Walesi printsess Catherine (42) ilmus üle poole aasta avalikkuse ette. Prints Williami naine nägi Charles III sünnipäevaparaadil välja kui supermodell ning tema kiharad helkisid. Kuid kehakeeleekspert tabas Kate Middletoni käitumises kõnekaid üksikasju.

Walesi printsessi arvukad poolehoidjad olid lootnud, et nende lemmik naaseb Charles III (75) sünnipäevaparaadil rahva ette. Viimati oli Walesi printsessi avalikkuse ees nähtud 25. detsembril, mil kuninglik pere osales esimese jõulupüha jumalateenistusel. Jaanuaris teatas õukond ootamatult, et troonipärija prints Williami abikaasale on tehtud plaaniline kõhuõõnelõikus, millest taastumine võtab kaua aega. Sotsiaalmeedias sahistati emaka eemaldamisest. Kui nädalad möödusid ja Kate endiselt varjus püsis, hakkasid Tiktokis levima järjest lennukamad vandenõuteooriad alates printsessi iluoperatsioonist ja lõpetades lausa koomaga. 22. märtsil katkestas Walesi printsess lõpuks vaikuse, kuid tema sõnum oli tõsine: lõikuse järel tuvastati tema organismis vähi jälgi, mistõttu arstid pidasid vajalikuks alustada ennetavat keemiaravi. Vähiravi on käsil ka kuningas Charlesil.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?