SUUR SUVINE ARMUHOROSKOOP: kas erutavast romansist võib kujuneda elupõline armastus?

Triin Tael, välisajakirjanduse põhjal, 22. juuni 2024

Juuni alguseni avaldas armuasjus mõju kireplaneet Marss, mis Jääras paiknedes muutis meid julgeks, tuliseks, enesekindlaks ja seksikaks. Lähinädalail kuni 20. juulini on Marss aga Sõnnis ning ärgitab elu ja inimsuhteid rahulikult ja metoodiliselt analüüsima. Seejärel aga võib valla pääseda imeline ja rõõmuküllane armastuse suvi.

Portaali People.com astroloog Kyle Thomas lubab kõigile horoskoobimärkidele seltskondlikku ja pidudeküllast suve. Särisev flirt ja naer on juba mai lõpust võimule pääsenud ning kestavad septembrini. Thomas nimetab põhjuseks seda, et mitmed planeedid, nagu Jupiter ja Merkuur, paiknevad tänavu suvel Kaksikute märgis. Kaksikute ekstravertne ja kergesti erutuv energia klapib iseäranis nendega, kes tahavad uusi kaaslasi leida. Ent Kaksikute mõju võib sel suvel tähendada ka kahevahelolekut: paljud armuotsijad avastavad, et ei suuda kahe potentsiaalse kaaslase vahel valikut langetada. Ka portaalide Bustle ja Pop Sugar armuhoroskoobid manitsevad, et sel suvel peaksid mitme horoskoobimärgi esindajad sügava eneseanalüüsiga tegelema.

Kuna jõuline Pluuto on kogu suve Veevalaja märgis, võime tunda tõmmet võimukate, mõjukate või psühholoogiliselt ülisügavate inimeste poole. Teisalt võivad suvekuudel sündida ootamatud muutused meie suhetes sõprade ja tuttavatega. Juuni alguseni avaldas armuasjus mõju kireplaneet Marss, mis Jääras paiknedes muutis meid julgeks, tuliseks, enesekindlaks ja seksikaks. Lähinädalail kuni 20. juulini on Marss aga Sõnnis ning ärgitab elu ja inimesuhteid rahulikult ja metoodiliselt analüüsima. Seejärel läheb seltskondlik elu plahvatuslikult erksaks: Marss on 3. septembrini Kaksikute märgis. 19. augusti täiskuu Veevalajas võib tuua suurepäraseid võimalusi taas tee sõprade juurde leida ja sündmustel särada. Ent täiskuu võib ka vimkasid mängida ning romantilistele suhetele ootamatuid hoope anda.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?