GALERII JA REPORTAAŽ | Väike suur kanadalane Bryan Adams pani hitisajuga särgid seljast lendama ja liigutuspisarad voolama

Anna-Maria Veidemann-Makko, 9. juuli 2024

Pühapäeva õhtul kultuuripealinnas esinv 64aastane Kanada megatäht Bryan Adams annab endast sada kümme protsenti ning rokib poolteist tundi järjest ilma vahepausideta. Vanameister väsimuse märke ei näita ning nii artist kui ka publik jäävad emotsionaalse õhtuga Tartu lauluväljakul ülimalt rahule.

Bryan Adamsi hitid saatsid mu varateismelise iga ning tema power-ballaadid toovad siiani kananaha ihule. Kui tekib võimalus vanameistrit kultuuripealinna kuulama minna, vastan kõhkluseta jaatavalt. Jõuan pühapäeva õhtul kella poole kaheksa ajal Tartu lauluväljakule, kus on lühikese aja jooksul toimumas juba kolmas megakontsert. Otsa tegi lahti Sting, järgnes Genialistide hüvastijätt ning nüüd siis Kanada megastaar. Päeval Tartut rappinud marutuulest ja paduvihmast pole jälgegi, õhtu jooksul piilub korraks päikegi ning taevasse kogunevad suhkruvatipilved. Rahvast koguneb tasa ja targu, kuid lõpuks saab lauluväljak pea äärest ääreni täis.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?