ÕL VIDEO | NAERATA NÜÜD JÄLLE SA! Silvia Ilves naasis Türgi hambakliinikust: tisside kohendamisele peaks ka mõtlema, ikkagi neli poega korralikult ära imetatud!

Geidi Raat, Video: Tatjana Iljina, 30. juuli 2024

„Olen rohkem rahul, kui arvasin end olevat. Ma olin enne reisi tegelikult ära hirmutatud. Konkurendid tegid minu hambakliinikut maha,“ jutustab värskelt lennukist maha astunud rõõmsameelne Silvia, kuid hõikab siis poole lause pealt poegadele: „Hoidke mu kohvreid ja kotte ilusti, poisid! Mul on seal Türgi serviis ja vaibad!“

Möödunud pühapäeval Türki lennanud staartšellist on kodumaal tagasi ja seda lumivalge naeratusega. Silviale tulid reede õhtul Tallinna lennujaama vastu tema kaks poega. Särava naeratusega ema võeti vastu soojade kallistustega. Ka aitasid pojad vedada ema kahte kohvrit ja kotti. „No nad on mul tõelised rüütlid,“ kiidab Silvia.

„Olen rohkem rahul, kui arvasin end olevat. Ma olin enne reisi tegelikult ära hirmutatud. Konkurendid tegid minu hambakliinikut maha,“ jutustab Silvia, kuid hõikab siis poole lause pealt oma poegadele: „Hoidke mu kohvreid ja kotte ilusti, poisid! Mul on seal Türgi serviis ja vaibad!“ Esimest korda Türgit külastanud tšellist selgitab, et pidi lausa ühe reisikohvri juurde ostma, et saaks rohkem kohalikku kaunist kraami koju tuua.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?