ÕL VIDEO | Keit Pentus-Rosimannus on kuu pärast teise lapse sündi supervormis: loomulik protsess, mille nimel pole ma pingutanud

Anna-Maria Veidemann-Makko, Video: Hannes Dreimanis, 22. august 2024

Keit Pentus-Rosimannus.

(Hannes Dreimanis)

Euroopa Kontrollkoja liige Keit-Pentus Rosimannus tõi juuli alguses ilmale teise lapse, poja. Teisipäeva õhtul oli ta kaasa Rainiga roosiaias vastuvõtul, särades Ülle Suurhans-Pohjanheimo loomingus. Keit on nautinud ilusat Eestimaa suve, kuid peagi suundutakse lastega taas Luksemburgi.

Kahe väikese lapse vanemad Keit ja Rain Rosimannus nentisid, et roosiaia vastuvõtu väisamine oli paras pusle, mida kokku panna. Veidi üle kuu vanust pisipoega ei hakanud nad peomelusse võtma, tema oli vankris ning magas kärusõidu ajal Kadrioru pargis.

„Olime söögiajad rihtinud nii, et saime kenasti olla kaks tundi, kella kaheksani. Tütar lustis samal ajal vanaema-vanaisa juures ja poeg nautis ennast vankriga ringi jalutada lastes Kadrioru parki. Nii pisikeste lastega on iga väljaskäimine meeldiv logistiline pusle, aga kui on neid, kes appi saavad tulla, on kõik tehtav,“ on Keit rahul. Pärast vastuvõttu postitas ta Kadrioru pargis tehtud vankriga pildi, kus oli juures armas pealkiri: „Kui pidu peetud, ootas kõige hinnalisem tõld väravas“.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?