Helen Adamson avaldas peagi ilmuva raamatu sisu: esimest korda avan, mis minuga sel perioodil tegelikult toimus

Toimetas Merilin Lutsar, Toimetas Anete Tolli, 13. september 2024

Sisulooja Helen Adamson teatas mõni päev tagasi sotsiaalmeedias, et on pikalt tegelenud oma uue projektiga – juba oktoobris näeb ilmavalgust tema esimene raamat. Nüüd avaldab Helen, millised keerulised teemad ta kaante vahele kirja on pannud.

Instagrami jälgijatega oma igapäevaelu jagav Adamson teatas, et on raamatusse kirja pannud ka pikalt endaga kaasas kandnud saladuse. „Ma tahaks täiega õnnest karjuda! Aga laps magab kõrvaltoas, seega silent screams (sisemised karjed – ingl. k). Ma olen nii õnnelik!“ kirjeldas ta uudist oma jälgijatele teatavaks tehes. „Te ei kujuta ette, kui elevil ma olen! Päriselt selline värin on sees, et tahaksin uhkusest, kergendusest ja rõõmust nutta!“ õhkas ta. Nüüd avaldab Helen, millest tema raamat täpsemalt räägib.

„Kes mind pikemalt jälginud on mäletab, kui jagasin, et mul oli raske aeg ja see kestis päris pikalt. Esimest korda avan teile, mis minuga sel perioodil tegelikult toimus, kui elasin pidevas leinas. Jagan teiega teemat, millega elasin mitu aastat,“ tunnistab Helen ja avab raamatu sisu.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?